miercuri, 28 septembrie 2016

Sfaturi și trucuri pentru o conversație de succes!

  1. 3 calități pentru o discuție: -Fii Curios - trebuie să fii curios pentru a începe o discuție,de exemplu poți întreba de unde are persoana dată un accesoriu sau de ce este prezentă la evenimentul dat,fii curios pe parcursul discuției,altfel va părea că ești prea rece. -Fii atent - Atrage atenția la orice detaliu,altfel poți scăpa din vedere ceva foarte important pentru persoana dată. -Ascultă activ - Nu te gîndi la alte subiecte,ascultă și interacționează, oamenilor le place să fie ascultați.
  2. Menține discuția: Pentru a menține o discuție,foloseștete de abreviatura F.O.R.D.: F-Familie O-Ocupație R-Recreare D-Dorințe/Vise Adresează întrebări la aceste teme astfel vei putea menține discuția,ulterior după răspunsuri găsiți unele cuvinte cheie din răspunsurile partenerului și adresați întrebări cu ajutorul acestor cuvinte cheie.
  3. Nu ucideți discuția În caz că sunteți întrebat nu răspundeți sec spre exemplu: -Cu ce te ocupi? -Sunt student Prin acest dialog oferiți prea puține cuvinte cheie partenerului de discuție,astfel discuția dumneavoastră poate lua sfîrșit foarte repede din cauza lipsei de teme de discuție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu