duminică, 28 februarie 2016

Cîteva motive să zîmbești în fiecare zi

,,Zîmbește și lumea îți va zîmbi!" - nu mai țin minte de unde am preluat fraza dată,dar o folosesc destul de des,mai ales cînd văd o persoană tristă sau cînd eu însumi sunt trist.Dar de ce să zîmbim?Ce primim pentru asta?Iată cîteva motive de ce și pentru ce :


 1)Zîmbetul Reduce Stresul - Un simplu zîmbet te poate ajuta să alungi stresul din viața ta de zi cu zi,adică cui îi place să fie stresat și nervos în fiecare zi tot anul?

2)Te Face Mai Productiv - Zîmbetul de ajută să îți faci lucrul mult mai ușor și mai efectiv.

3)Zîmbetul Este Contagios - Dacă o persoană zîmbește,este foarte probabil că persoanele din jur vor zîmbi deasemenea.Fiecare din noi are așa numiții neuroni oglindă,astfel cînd vineva zîmbește tindem să facem același lucru :) .

4)Persoanele Care Zîmbesc Sunt Mult Mai Atractive - Zîmbetul ne face să arătăm mult mai tineri și mai frumoși.

5)Zîmbind Ești Mai Pozitiv - Deoarece zîmbetul te face să te simți mai bine  și îmbunătățește starea de spirit,aceasta ne face să gîndim mult mai pozitiv,deci zîmbetul ne face să fim optimiști.

6)Zîmbetul E Gratis - De ce să nu zîmbim dacă nu ne costă nimic și putem face viața cuiva mult mai frumoasă :)

7)Zîmbetul Reduce Durerea - Știai că zîmbind corpul nostru elimină endorfina,iar endorfina reduce și elmină durerea.

Zîmbetul mai are o mulțime de plusuri așa că hai să zîmbim mai mult,hai să schimbăm ceva în viața noastră,zîmbetul ne motivează atît pe noi pe cît și pe cei din jur,Zîmbetul ne ajută să fim mai buni așa că Hai Să Fim Mai Buni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu